Home2017 januar

Vildt Burgeren

Vildt Burgeren
Posted in : Vildt on by : Franklybites

Efter at have mærsket os i både julen og nytåret – og jeg er bestemt ingen undtagelse, som de opskrifter jeg har lagt op tydeligt viser med hummer, dyreryg og alt mulig andet godt. Men som, så mange gang før er der blevet noget tilbage, en rest af kødet fra dyreryggen eller hummer skaller eller
Read more

Crepe Suzettes

Crepe Suzettes
Posted in : Dessert on by : Franklybites

Crepe Suzettes er pandekager med orangesauce Pandekager 2 æg 200g mel 4 dl mælk 1 spsk sukker 1/4 tsk salt smør til stegning Orangesauce 2 appelsiner økologiske (saft fra begge og skal fra 1) 1 citron saft 1½ dl grand Marnier 2 spsk sukker 5-15 g smør lidt cognac Fremgangsmåde Pandekager Bland de våde ting
Read more

Hummer med safronmayonnaise

Hummer med safronmayonnaise
Posted in : Hummer on by : Franklybites

Ok, jeg har snydt og købt en kogt hummer 😉 Men derfor skal du da ikke snydes for hvordan man koger en hummer Hummer 1 levende hummer 3 l vand 2 spsk salt noget frisk dild Safronmayonnaise ¼ tsk groft salt 10-12 tråde hel safran 2 tsk limesaft 1 æggeblomme (pasteuriseret) 1-3 dl neutral olie,
Read more

Scampi Fritti – En ekstravagant snack

Scampi Fritti – En ekstravagant snack
Posted in : Jomfruhummer on by : Franklybites

Først en meget stor tak til Brødrene Price for at præsentere mig for retten i deres program på DR, for snart 9 år siden. Jeg har desværre ikke haft modet til at lave den, før nu. Jomfruhummerhaler 3-6 Jomfruhummer Man skal dog kun bruge halerne (gem skaller og hoveder til en jomfruhummerbisque) Hvis der sidder
Read more