HomeVildt Dyreryg med rosenkål, bacon, pære og kartoffelgratin

Dyreryg med rosenkål, bacon, pære og kartoffelgratin

Comments : 1 Posted in : Vildt on by : Franklybites

Til dyreryggen har jeg brugt denne opskrift.

Dyreryg

Da dyreryggen var lidt større end den jeg lavede sidst, ville jeg lige checke om den kunne være i fadet.

kartoffelgratin
1-2 bagekartoffel per person
1 dl mælk
1 dl fløde (piske)
25 g parmesan
1 æggeblomme pasteuriseret
1-2 tsk timian
musketnød (frisk)
salt
peber
olie

Rosenkål og bacon
Per person:
100 g rosenkål
25-50 g bacon
½ skalotteløg
20 g smør

Pære med balsamico
Per person:
1 fast pære
balsamicoeddike
olie

Fremgangsmåde

kartoffelgratin
Skræl kartoflerne
Skær dem i store tern
Kog dem til den møre
Gem kartoffelvandet.
Lad kartoffelternene køle af

Når kartoffelterne er kølet af
Mos dem, kom fløde og mælk i
Rør æggeblommen i.
Kom lidt af kartoffelvandet i, hvis mosen skal være lind.
Riv (fint) parmesanen i mosen.
Kom timian i
Smag til med muskatnød, salt og peber

Smør nogle små forme
Kom mosen i
Og bag dem ved 160 grader i ca. 25 minutter.

Pære med balsamico
Skær pæren i 1/8 dele
Fjern kernehuset
Dryp pærerene med balsamico
Smør et fad
Kom pærerne i fadet
Bag dem ved 160 grader i 10 minutter.

Rosenkål og bacon
Skær stokken af rosenkålen
Pil de yderste blade af
Kog rosenkålen i vand i 5 minutter

Lad dem køle lidt af halver dem
Hak skalotteløget fint
Skær baconen i små tern
Rist baconen sprød
Tag baconen af panden
Kom smørret på en panden
Kom løget på
Når løget er klaret lidt
Kom rosenkål på
Rist det i ca. 5 minutter
Kom baconen tilbage på panden.
Varm igennem

Anret
Velbekomme

1 COMMENT

One thought on : 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *