HomeMuslinger Kammusling med blomkålspure

Kammusling med blomkålspure

Comments : 1 Posted in : Muslinger on by : Franklybites Tags: , ,

Det her er en lille forret, som ikke kræver det store.

Kammusling 
3-4 Kammuslinger pr. person
Olie
Salt og peber

Blomkålspure
1/4 Blomkålshoved
25 g Smør
1 dl Mælk
Muskatnød
Salt og peber

Fremgangsmåde

Kammusling 

Pensel Kammuslingerne med olie og drys med salt og peber
wp-1479804475272.jpg

Jeg har brugt en grillpande, men du også lave dem på en almindelig pande.

Varm panden.
Giv muslingerne 1 minut på hver side – to gange. Så i alt 2 minutter på hver side, hvis kammuslingerne er små giv dem kortere tid.

wp-1479802472473.jpg

Blomkålspure
Rens Blomkålen
Skær blomkålen i små stykker
Smelt 2/3 af smørret i en gryde.
Når smørret er smeltet kom blomkålen på.
Rist blomkålen let
Kom mælken på
Lad det koge til blomkålen er mør

Hæld indholdet af gryden i en blender.
Blend til det er en ens artet masse.
Kom resten af smørret i mens det blendes
og evt. lidt mere mælk eller fløde i.

Smag til med muskatnød, salt og peber.

Anret.

serveres med noget godt brød.

Velbekomme.

1 COMMENT

One thought on : 1

  • Kristinna
    november 22, 2016 at 7:43 pm

    Kammuslinger smager absolut himmelsk ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *