Hometilbehør Hjemmelavet remoulade

Hjemmelavet remoulade

Posted in : tilbehør on by : Franklybites

Remoulade
1-2 gulerødder – alt efter størrelse, stået i små tern
ca. 140 g blomkål – i meget små buketter
2 tsk kapers – fint hakkede
2-4 cornichoner fint hakkede
1-2 spsk skyr (kan være creme fraiche)
1 tsk dijon sennep
1 spsk fint hakkede purløg
Gurkemeje for farve
Peber

Fremgangsmåde
Rør mayoen først

Skær gulerødder i små tern
Blomkålen i små buketter
Kog gulerødder og blomkål i 3-5 minutter, de skal være bløde, men ikke udkogte:

Køl gulerødder og blomkål ned i koldt vand
Lad grønsagerne dryppe af
Hak cournichoner og kapers fint
Kom skyren i mayoen
Kom de hakkede cornichoner og kapers
Kom de afdryppede grønsager i
Kom det fint hakkede purløg i
Rør det sammen
Kom senneppen i.
Kom gurkemeje i så remouladen får den ønskede farve
Smag til med peber og evt sukker

Og lad remouladen stå, til du skal bruge den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *