HomePasta Pasta med tomatsovs og oksestrimler

Pasta med tomatsovs og oksestrimler

Posted in : Pasta on by : Franklybites Tags: ,

Tomatsovs
1 løg
70 g koncentreret tomatpure
1 dåse flåede tomater
1 tsk sukker
1 spsk oregano (tørret)
olie
Salt og peber
Evt 1/4 dåse med vand
evt 1 dl fløde (piske)

oksestrimler
ca. 100 g oksestrimler
2 tsk basilikum (tørret)
oile

Pasta
250 g frisk pasta.

Pynt
15-25 g parmesanost

Fremgangsmåde

Tomatsovs
Hak løget fint
Varm olien i en gryde
Kom løget i gryden og lad det riste igennem.
Når løget er begyndt at falde samme.
Ryd lidt plads på bunden af gryden og kom tomatpureen på og rist det lidt.
Rør tomatpureen ud i løgene.
Kom de flåede tomater på.
Skyl dåsen med lidt vand.
Kom oreganoen i.
Skur ned til simreblus (3-4 på komfurret)
Og “glem” alt om din tomatsovs i ca. 30 minutter (rør i den, engang imellem 😉 )
Her kan man tilsætte fløde, hvis man har lyst til det 😉
Smag til med sukker, salt og peber.

oksestrimler
Kom olien på en pande
Rist oksestrimler på panden.
Kom basilikumen på
Rist kødet i ca. 4-5 minutter

Pasta
Kog pastaen som beskrevet på pakken.

Når pastaen er færdig.

Anret.
Læg pastaen på tallerken
Hæl noget af tomatsoven på pastaen
Læg nogle af oksestrimlerne oven på tomatsovsen
Riv noget parmesanost over retten.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *