28 juli, 2017
Chokolade/orange kage
Posted in : Dessert on by : Franklybites
Nu er det ikke så tit jeg bager, men jeg ville da alligevel gøre forsøget.
Chokolade/orange kage
200 g mel
2 æg
200 g sukker
100 g smør
1 dl mælk
3 spsk kakao
1-2 vaniljesukker
2 tsk bagepulver
0.25-0.50 dl appelsinsaft.
0.50 dl kogende vand
Pynt
Chokolade
Julienne af appelsinskal
Fremgangsmåde
Varm ovnen til 180 grader
Bland mel,kakao og bagepulver i en skål
Pisk æg og sukker hvidt og skummende
Smelt smørret og bland det med mælk og appelsinsaft
Hæld det sammen med æggesnapsen, mens du pisker.
Mel-blandingen sigtes ned i dejen, mens du pisker – tag det lidt af gangen.
Kom vandet i stille og roligt i en tynd stråle.
Kom bagepapir i en springform eller brandepande
Bag kagen i ca. 40 minutter.
Serveres med en klat flødeskum eller en kugle is.
Velbekomme.