HomeTorskerogn Rørt røget torskerogn/laks

Rørt røget torskerogn/laks

Posted in : Torskerogn on by : Franklybites

Efter et besøg hos min lokale fiskemand, var jeg kommet hjem med en røget torskerogn.
Og hvad kan man så bruge sådan en til ? – tja, jeg endte med at lave det som en forret.

Hvis du synes at røget torskrogn er liiige lovlig farligt, kan du bruge røget laks i stedet. – Det smager lige så godt. 😉

Rørt røget torskerogn
300 g røget torskerogn
50 g fint hakket purløg
50 g fint hakket rødløg
1-2 spsk creme fraiche
salt og peber
citronsaft

Fremgangsmåde

Fjern hinder fra torskerognen, – jeg brugte en ske til “grave” rognen ud med.
Laver du det med røget laks, hak laksen fint.

Kom rognen i en skål.

Kom purløg, rødløg og creme fraiche i skålen.

Bland det godt.
Smag til med salt og peber og evt. citronsaft.

Her har jeg valgt at servere den rørt torskerogn på avocado.
Hertil kan også spise et godt stykke brød.

Velbekomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *